La Anastasiasoare.ro, la fel cum ai cumpărat simplu, returnezi simplu, fără bătăi de cap. Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur sau în salonul Anastasia Beverly Hills din incinta hotelului Radisson Blu, găsești adresele complete în categoria contact.

Înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre dreptul la retragere.

Returul produselor anastasia beverly hills în câțiva pași:

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, iți vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine. Costul de transport pentru retur este 11.99 lei

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intima si produse pentru igiena dentara

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou:

.

Carduri cadou:

Ne găsești pe

Abonează-te la newsletter